További hírek, információk

Magyar Falu Program

2020.07.20.

A Magyar Falu Program keretében meghirdetésre került a „Tanya- és falugondnoki buszok beszerzése” című pályázat (MFP-TFB/2020), melynek célja a települések önkormányzatai számára  a falugondnoki és/vagy tanyagondnoki szolgáltatás fejlesztése.

A Ford Magyarország a programhoz kapcsolódóan a Ford Transit Kombi és Ford Tourneo Custom modellekre vonatkozóan egyedi szolgáltatási ajánlatot állított össze a pályázó önkormányzatok és társulások számára.

Részletek:

 • A tanyagondnoki szolgáltatás legalább hetven és legfeljebb négyszáz lakosságszámú - külön jogszabályban meghatározott - külterületi vagy egyéb belterületi lakott helyen működtethető. A falugondnoki szolgáltatás nyolcszáz lakosnál kisebb településen működtethető.
 • A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 3 mrd forint.
 • A projektre maximálisan igényelhető támogatási összeg bruttó 15 millió forint.
 • A pályázatok benyújtására 2020. július 16. és 2020. augusztus 15. között között van lehetőség.


További részletekkel és ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon Farkas Zsolt értékesítési vezetőnkhöz telefonon (+36303518151) vagy e-mailen (fzsolt@strauss.hu).

FORD TOURNEO CUSTOM

Kivételes kényelem, átgondolt kialakítás, fejlett technológiák, 9 férőhely, modern, új külső és a vezetési élmény.

Az új Tourneo Custom számos innovatív technológiával könnyíti meg vezetője dolgát.

Ilyen például a sofőr által nem észlelhető járművekre figyelmeztető

 • Holttérfigyelő rendszer vagy az
 • Intelligens sebesség asszisztens, mely a Táblafelismerő rendszer kamerájának segítségével észleli az érvényes sebességkorlátozásokat (ha bekapcsolt állapotban van), és segíti annak betartását. 
 • A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer egy merőleges parkolóhelyről való kitolatáskor figyelmezteti a vezetőt az elhaladó járművekre.
 • Az Adaptív sebességtartó automatika pedig segít megtartani a vezető által beállított követési távolságot a jármű előtt haladó gépkocsihoz képest. 

FORD TRANSIT KOMBI

A Ford Transit Minibusz akár 9 fő számára is kényelmes és stílusos utazási élményt nyújt.

 • Megnövelt biztonsági felszerelések (Ütközésmegelőző rendszer vészfékezés funkcióval, Adaptív tempomat, Holttérfigyelő rendszer, Parkolóhely kereső, Tolatáskor aktív keresztirányú forgalom figyelő),
 • Fejlettebb kommunikációs rendszer ( SYNC3 audiorendszer + DAB, Okostelefon képernyő tükrözés funkció, USB és Bluetooth csatlakozási lehetőség, 8" TFT érintőképernyő, Navigációs rendszer),
 • Minden Új Ford Transit Minibus modell megfelel az EURO6.2-es károsanyag-kibocsátási feltételeknek.

További hírek

Új Ford Transit & Tourneo Custom
Új Ford Transit & Tourneo Custom
Megérkezett a legújabb, teljesen elektromos SUV!
Megérkezett a legújabb, teljesen elektromos SUV!
Economy szerviz
Economy szerviz
4.75 (Based on 54 reviews)
View available reviews