További hírek, információk

ISMÉT ELSŐ HELYEN A FORD HÍREK A SZOMBATHELYI STRAUSS AUTÓSZALONBÓL

2019.04.25.

2018-ban ismét első a Ford a magyarországi importőrök sorában – tekintve az új személy- és kishaszongépjármű összesített értékesítési számokat. A márka összesen 20047 eladott személy- és haszongépjárművel vezeti az összesített eladásokat.

Az első helyezésért mi is óriási növekedéssel járultunk hozzá. 2018-as értékesítési eredményeinkkel saját rekordjainkhoz, 2006-os - 2007-es csúcs-teljesítményeinkhez közelít.

A Ford 2018-ban számos új modellel állt elő: februárban megérkezett az EcoSport teljesen megújult változata, októberben pedig bemutattuk a vadonatúj Ford Focust, amely az év – ha nem 5 év - legnagyobb sztárja lett legújabb technológiáival és dizájnjával.

2018 tartogatott meglepetéseket Fiesta fronton is, megérkezett a Fiesta crossover Active. A megemelt alváz könnyebb ki- és beszállást, a magasabb üléspozíció az út még jobb beláthatóságát biztosítja.

Töretlen a Ford Kuga SUV, városi terepjáró sikere, amelynek turbó benzines változatát már 6.5 Millió forintért kínáljuk – 2019-ben is tavalyi áron. 

2018-ban nálunk is úgy, mint országosan a haszongépjárművek voltak a legkelendőbbek, köztük a megújult Ford Transit Custom 1 tonnás áruszállító, a Custom 9személyes kisbusz változata, a pick-up-ok kategóriájában piacvezető Ford Ranger (országosan 45,55%-os piaci részesedés!) és a mindig örök Ford Transit.

A 2019-es év is sok új szép Ford modellt ígér: elsőként érkezik a megújult Mondeo, mely hibrid változata kombi kivitelben is elérhető lesz. A legnagyobb dobást azonban az év végére tartogatja majd a Ford, amikor megérkezik a vadonatúj Kuga és a legújabb Ranger, sőt, a megújuló Ranger mellett a különleges, tereprallyra termett Ranger Raptor is.

2019-ben ismét várható az államilag támogatott NHP finanszírozás– ezért már most készülünk jelentős haszongépjármű készlettel, amelyekre érdemes már az NHP bevezetése előtt leszerződni, például egy kifutó Ford Rangerre.

A december végére szinte kiürült autószalonunk újra teljes palettával várja a Ford szerelmeseit, a tavalyi készletet tavalyi áron kínáljauk. Idén is a legnagyobb szakmai felkészültséggel és udvarias, segítőkész kiszolgálással várjuk érdeklődőinket!

*A Datahouse újautó-eladási adatai szerint (személy-, kishaszon, nagyhaszon és busz) 

További hírek

Új Ford Transit & Tourneo Custom
Új Ford Transit & Tourneo Custom
Megérkezett a legújabb, teljesen elektromos SUV!
Megérkezett a legújabb, teljesen elektromos SUV!
Economy szerviz
Economy szerviz
4.75 (Based on 54 reviews)
View available reviews