További hírek, információk

Ismerje meg a FordPass Connect nyújtotta előnyöket

2020.04.14.

WiFi az autóban? Már lehetséges!

A Ford - együttműködve a Vodafone vállalattal - kifejlesztette a FordPass Connect beépített modemet és WiFi-hotspotot, melynek segítségével 4G LTE kapcsolatot biztosít a járművek számára egész Európában.

A nagysebességű modem akár 10 készüléket is képes kiszolgálni és gond nélkül betölti a kívánt streaming szolgáltatásokat, így akár gyermekei számára is izgalmasabbá tehet egy hosszú utazást!

Érjen oda minden úticéljához a lehető leggyorsabban!

A FordPass Connect 3 hónapra vagy 3 GB-ra szóló ingyenes próbaidőszaka után a Vodafone-tól igény szerint vásárolhat adatcsomagokat egy napra, egy hónapra, vagy akár egy évre is.

A Live Traffic szolgáltatás minden eddiginél hatékonyabbá és pontosabbé teszi a SYNC 3 navigációs rendszert, ami minden útszakaszra kiterjed.A technológia képes arra, hogy a folyamatosan változó forgalmi viszonyoknak megfelelően menet közben is módosítsa az ajánlott útvonalat, így Ön rövidebb idő alatt és a problémás útszakaszokat gondosan elkerülve érkezhet úti céljához. A Valós idejű forgalmi adatok szolgáltatás a FordPass Connecttel együtt az első két évben ingyenes.

Érezze magát mindig biztonságban!

Az új Ford Focuson bemutatott eCall segélyhívó egy potenciálisan életmentő szolgáltatás, melynek célja, hogy csökkentse a baleset és a segítségnyújtás között eltelt időt. Súlyos baleset esetén az eCall segélyhívó automatikusan értesíti a vészhelyzeti szolgálatokat és megadja nekik a jármű helyét. Ha sürgős segítségre van szüksége, vagy valamilyen balesetnek volt a szemtanúja, úgy a járműben található SOS gomb megnyomásával közvetlenül is kapcsolatba léphet a vészhelyzeti szolgálatokkal.

Távirányító funkciók a FordPass alkalmazással

Töltse le a FordPass alkalmazást és élvezze a FordPass Connect nyújtotta széles lehetőségeket!

Indítsa be autója motorját távolról!

Az automata váltós Ford Focus motorját a telefonja segítségével bárhonnan - akár otthonról vagy a munkahelyéről is - beindíthatja, így az jégmentes, megfelelő hőmérsékletű és indulásra kész állapotban várja, mire odaér. A rendszer a motor beindításakor automatikusan lezárja az ajtókat, de a jármű elindításához továbbra is szükséges az indítókulcs.

Távoli ajtónyitás és -zárás

A FordPass alkalmazás segítségével mostantól akár távolról is kinyithatja vagy bezárhatja a járművét. Többé nem kell lélekszakadva visszasietnie, ha nem emlékszik, hogy bezárta-e az autóját - elég egy pillantás a mobilalkalmazásra és máris ellenőrizte az ajtókat. Sőt, szükség esetén egy barátja vagy családtagja akár az Ön távollétében is hozzáférhet az autójához, hiszen a mobiltelefonján egy érintéssel távolról is kinyithatja előttük az ajtókat.

Többé nem felejti el, hol parkolt

Ismeretlen környéken parkolt le és nem talál vissza az autójához? Vagy csak egyszerűen elfelejtette, a hol tette le a járművét? A FordPass mobilalkalmazás térképe pontosan megmutatja a jármű pozícióját.

Ellenőrizze, hogy autója készen áll-e az útra

A Jármű állapota funkcióval akár távolról is ellenőrizheti autójának üzemanyagszintjét, gumiabroncsnyomását és kilométeróraállását. Indítsa el mobiltelefonján a FordPass alkalmazást és győződjön meg róla, hogy autója valóban útra kész-e.

A közvetlenül az okostelefonjára érkező figyelmeztetések többek között időben jelzi, ha már időszerű az olajcsere, ha kiégett egy izzó, vagy ha a motor túlmelegedett. A riasztás pontos tájékoztatást ad a probléma jellegéről és a megoldás lépéseiről. A mobilalkalmazással szükség esetén fel is hívhatja az Országúti segélyszolgálatot vagy online bejelentkezhet megszokott Ford márkaszervizébe.

Üzemanyag jelentés

Az Üzemanyag-jelentés a FordPass egyik funkciója, amely havi bontásban mutatja meg a jármű üzemanyagfogyasztási adatait, így Ön folyamatosan nyomon követheti vezetési hatékonyságát. A jelentés elemzi a FordPass Connect modem által rögzített adatokat, és olyan információkkal segíti Önt, mint például az adott hónap várható üzemanyagköltsége. Több havi működés után az alkalmazásban össze lehet hasonlítani, és diagramokon megjeleníteni az egyes hónapok Üzemanyag-jelentéseit.

A FordPass Connect aktiválása

A FordPass Connect aktiválását kérje a Ford márkakereskedőtől, amikor új járművét átveszi. A modem aktiválását természetesen Ön is elvégezheti, ehhez tekintse meg útmutató videónkat.

 A készülék aktiválása után már használhatja is a 4G Wi-Fi Hotspotot, amihez akár 10 különböző eszközt is csatlakoztathat, használhatja a távvezérelhető funkcióit, és élvezheti a Valós idejű forgalmi adatok szolgáltatás előnyeit.

További hírek

FordPass Connect
FordPass Connect
Érintésmentes Hozom-Viszem szolgáltatás
Érintésmentes Hozom-Viszem szolgáltatás
E-Transit - 2023
E-Transit - 2023
4.59 (Based on 79 reviews)
View available reviews