További hírek, információk

Érintésmentes Hozom-Viszem szolgáltatás

2021.04.06.

Új, Érintésmentes Hozom-Viszem Szolgáltatás

A koronavírus hazai terjedését a Ford Magyarország rendkívül komolyan veszi és mindent elkövet az újabb fertőzések megakadályozása érdekében. Célunk, hogy a hatósági előírások maradéktalan betartása mellett márkakereskedéseink és szervizeink működése zavartalan, ügyfeleink kiszolgálása pedig biztonságos és zökkenőmentes legyen.
 

ÉRINTÉSMENTES HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS*

Segítségével az aktuális javítási, karbantartási munkák akkor is elvégezhetőek, ha Ön nem tud, vagy nem szeretne kilépni a lakásából. Érintésmentes Hozom-Viszem Szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink járművét előre egyeztetett helyen és időben átvesszük, majd a javítás, karbantartás után fertőtlenítjük, és házhoz szállítjuk, ezzel az érintkezések számát minimálisra csökkentve.

A javítási, karbantartási munkálatokról Ön pontos képet kaphat a Ford Video Check szolgáltatás segítségével, melynek során részletes videofelvétel készül autója átvizsgálásáról, és az elvégzett javításokról.

Amennyiben márkaszervizeink szolgáltatásainak igénybevétele feltétlenül szükséges, kérjük, időpontfoglaláshoz használja weboldalunkon az Online Szerviz Bejelentkezés felületet, melyen kényelmesen és gyorsan kiválaszthatja az Önnek legalkalmasabb szervizidőpontot.
 

A koronavírus-fertőzések elkerülése érdekében Márkaszervizeink az alábbi óvintézkedéseket vezették be:
  • Személyes találkozáskor mellőzik a kézfogást a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, valamint kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítanak az ügyfelek számára.
  • Az érintkezési felületeket (pl. munkafelvételi asztalok, bútorok, mellékhelyiségek) napjában többször fertőtlenítik.
  • Márkaszervizeink dolgozói eldobható védőkesztyűben dolgoznak, majd a szervizelést követően fertőtlenítik a gépjármű kritikus részeit.
  • Rendszeres és kötelező kézmosási szabályokat vezettek be és naponta többször is szellőztetik zárt tereiket.

Maximálisan elkötelezettek vagyunk a járvány lassítása és mielőbbi leküzdése iránt, ezért arra kérjük ügyfeleiket is, hogy a személyes találkozások számának csökkentése érdekében részesítsék előnyben az újonnan bevezetett biztonságos szolgáltatásokat és digitális megoldásokat.

  • További információk

    *Díjakkal és területi lefedettséggel kapcsolatban érdeklődjön Márkaszervizeinkben.

    A tájékoztatás nem teljes körű, további információért kérjük, érdeklődjön Márkaszervizeinkben.

További hírek

Új Ford Transit & Tourneo Custom
Új Ford Transit & Tourneo Custom
Megérkezett a legújabb, teljesen elektromos SUV!
Megérkezett a legújabb, teljesen elektromos SUV!
Economy szerviz
Economy szerviz
4.75 (Based on 54 reviews)
View available reviews