Bemutatkozás

Egy vállalkozás hagyományokkal és jövővel

A Strauss név hagyományt, tapasztalatot és minőséget takar, a Ford név megbízhatóságot, újítást és jövőbemutató designt jelent. A két név 1954 óta szorosan összefügg. 1992-ben hozta létre szombathelyi telephelyét az osztrák anyacég, amelynek szaktudását és tapasztalatait alkalmazva tört be sikeresen a Strauss Autószalon a magyar autópiacra.

Osztrák anyacégünk Land Rover és New Holland hivatalos képviseletként is működik. Land Rover tulajdonosok számára szervizszolgáltatást nyújtunk - a részletekről szívesen adunk tájékoztatást!

A Ford Strauss megyénk egyik kiemelkedő márkakereskedése, általa a 25 év alatt 5800 új Ford talált Vas megyében gazdára.

A vállalkozás egyik fő célja ügyfelei legnagyobb elégedettsége. Ehhez nagy mértékben hozzájárul az, hogy a hosszú idő alatt összekovácsolódott személyzet egy kellemes, családias légkör-ben fogadja ügyfeleit, szakemberei pedig minőségi munkát végeznek. A Straussnál a legtöbben több, mint tíz éve állnak szerelők és adminisztrátorok alkalmazásban, de van, aki a kezdetektől (sőt, tanuló éveitől) a cég alkalmazottja.

Mivel foglalkozunk?

Gépjármű értékesítés

Ford Prémium márkakereskedésünk színvonalas bemutatótermével és széles modellválasztékával nap mint nap azon munkálkodik, hogy minden ügyfelünk megtalálhassa a számára tökéletes személy- vagy haszongépjárművet. Lehetőséget biztosítunk egyedi rendelésre, illetve folyamatosan frissülő készletünkről való választásra is. Ezeken kívül kedvére válogathat értékesítőink által használt fiatal, keveset futott tesztautóinkból és ügyfeleinktől beszámított, szervizünk által bevizsgált használt gépjárműveink közül. Állandó kedvezményeinkkel igyekszünk a lehető legjobb áron kínálni autóinkat. Vállalkozók számára tudjuk, hogy az autó pótolhatatlan munkaeszköz, éppen ezért alakítottuk ki járműveink és finanszírozási megoldásaink széles választékát, valamint kedvező karbantartási ajánlatainkat.

Forduljon bizalommal értékesítőink felé!                   

Márkaszervíz

Magasan képzett szakembereink mindenkinél jobban ismerik az Ön Fordját! A szerviz és javítási munkákon, a műszeres futóműbeállításon, a garanciális és garanciaidőn túli javításokon kívül vállalunk műszaki vizsgát és eredetvizsgát minden típusra! Akcióinkkal igyekszünk a lehető legkedvezőbb anyagi feltételeket biztosítani a javításokra. Szerviz flotta partnereinkkel pedig folyamatosan együttműködünk.

Lehetőséget biztosítunk autóbérlésre, valamint assistane szolgáltatásunkra mindig számíthat itthon és bárhol Európában, ha Önt váratlan esemény éri, és nem tudja tovább folytatni útját.

A Ford Assistance szolgáltatásról bővebb információt ITT talál!

Fényező- és karosszériaműhely

Hivatalos fényező- és karosszériaműhelyünkben a Ford belső oktatásainak keretében képzett személyzetünk várja Partnereink megkeresését. A karosszéria javításokon, fényezésen, kipufogószervizen át az alvázvédelemig állunk az Ön rendelkezésére. Vállaljuk Old Timerek renoválást és teljes körű helyszíni biztosítások ügyintézését.

Alkatrész értékesítés

Alkatrész értékesítésünk foglalkozik a nyári-/téligumi értékesítéssel és szereléssel, valamint eredeti Ford alkatrészek kis- és nagy-kereskedelmi forgalmazásával. Raktárunkon mindig van készleten gyári akkumulátor, így bármikor betérhet hozzánk és megvásárolhatja azt! Tudjuk, hogy az alkatrészekre a legtöbb esetben minél hamarabb szükség van, így igyekszünk széles alkatrész-és tartozékválasztékunkkal a lehető leggyorsabban ellátni ügyfeleinket.

4.75 (Based on 54 reviews)
View available reviews