További hírek, információk

Soron kívüli fogadás és 27% kedvezmény az egészségügyi dolgozóknak!

2020.04.21.

A Ford magyarországi márkaszervizei számára kiemelten fontos, hogy a vírushelyzet kezelésének frontvonalában dolgozók mobilitását biztosítani tudják.

Ezért a Ford márkakereskedői hálózata legújabb társadalmi szerepvállalási programjának keretében vállalja, hogy a magyar egészségügyben dolgozó, és a koronavírus idején fokozott terhelésnek kitett orvosok, ápolók, és egyéb egészségügyi dolgozók Ford típusú autóit soron kívül fogadják, sőt 27% kedvezményt biztosítanak az elvégzett szerviz, javítás vagy karbantartás árából.

A kedvezmény természetesen a Straussnál is elérhető, akár a nemrégiben bevezetett új Érintésmentes hozom-viszem szolgáltatással is!

Ez annyit jelent, hogy Önnek nem kell elhagynia otthonát vagy munkahelyét, autóját az Ön által megadott helyen és időben munkatársunk átveszi, majd a szervizelés, javítás vagy karbantartás után fertőtlenítve vissza szállítjuk, ezzel az érintkezések számát minimálisra csökkentve.

A Ford Magyarország és márkakereskedői maximálisan elkötelezettek a járvány lassítása és mielőbbi leküzdése, valamint a járvány megfékezésében dolgozók munkájának segítése iránt. A most bevezetett szervizszolgáltatás mellett múlt héten a Ford 15 személygépkocsit bocsátott a legnagyobb hazai humanitárius segélyszervezetek rendelkezésére.

További hírek

Klíma szerviz a Straussnál!
Klíma szerviz a Straussnál!
Ismerje meg a FordPass Connect nyújtotta előnyöket
Ismerje meg a FordPass Connect nyújtotta előnyöket
Koronavírus - gyakran ismételt kérdések
Koronavírus - gyakran ismételt kérdések
4.63 (Based on 78 reviews)
View available reviews