További hírek, információk

Klíma szerviz a Straussnál!

2020.04.28.

Klíma szerviz a Straussnál - legyen autójában is tiszta és kórokozómentes a levegő!

Saját egészségünk megóvása érdekében is fontos odafigyelni a klíma karbantartására! A szakszerű klíma tisztítás és fertőtlenítés számos kórokozót, baktériumot, vírust és gombát pusztít el!

Itt a tavasz, egyre szebb és szebb virágokban gyönyörködhetünk nap, mint nap, ezzel együtt itt az allergiaszezon. Ennek megkönnyítésében is nagy szerepet játszik klímánk rendszeres szervizelése!

Fontos tudni, hogy a rendszeres szervizelés segít Ford klímája állapotának megőrzésében és alacsonyan tartja a javítási költségeket.

A pollenszűrő megtisztítja a levegőt a kisebb részecskéktől, például a portól és a pollentől. Aktívszenes szűrővel helyettesíthető, melynek előnyei ugyanazok, és kiegészítőleg még egy hatékony aktívszénréteggel is rendelkezik, amely a kellemetlen szagokat semlegesíti és a levegő ózonmentességét biztosítja.

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a speciális Ford Micron Airfilter-t, mely többféle vírus szűrésére alkalmas, ezeket klinikai tesztek is bizonyítják! 

A számos modellünkben használható MicronAir® proTect pollenszűrő hatékony védelmet nyújt a por, a pollenek, a kellemetlen szagok és különböző veszélyes részecskék ellen. (pl.: az ISO18184 teszt szerint a H1N1 és a HCoV-229E vírusok több mint 99,9 %-át kiszűri a levegőből.)

Kedvezményes ajánatunk MicronAir® proTect pollenszűrőre vonatkozóan: HUF 15 990 Ft

(Az akció időtartama: 2020. július 01 – szeptember 30.)

Foglaljon időpontot MOST a Straussnál!

Telefon: +36 94/512-860

E-mail: info@strauss.hu

További hírek

Új Ford Transit & Tourneo Custom
Új Ford Transit & Tourneo Custom
Megérkezett a legújabb, teljesen elektromos SUV!
Megérkezett a legújabb, teljesen elektromos SUV!
Economy szerviz
Economy szerviz
4.75 (Based on 54 reviews)
View available reviews